-->

Friday, 22 November 2013

Pegawai Kawalan Trafik Udara A41

Alhamdulillah setelah sekian lama mengisi borang SPA, kini aku di tawarkan menghadiri peperiksaan bagi jawatan Pegawai Kawalan Trafik Udara. Mungkin ramai yang tidak tahu apakah jawatan tersebut sebab aku pon tak tahu. Hehehehe. Maklum la, aku ni lepasan Ijazah dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal bukan Aeronotik. Tapi kan SPA bukak sume jawatan untuk sume orang, so aku pon isi la dari N17 sampai la 41. Tapi yang di panggil jawatan di atas.

Aku di maklumkan peperiksaan ini mengandungi 4 kertas soalan tapi semuanya soalan objektif ^_^
So aku pon dengan gembira hati menggoogle la soalan2 yang berkenaan. Mak datok!! bukan main susah lagi soalannye... Dah la aku ni jarang tengok berita, baca akhbar lagi la tidak... yang slalu tgk chanel HBO dan TLC. Kalau lah soalan yg tu keluar kan senang nak jawab.

Aku masih ada mase berbaki seminggu lagi utk mentelaah! Mase study dulu esok exam , harini baru study. dah tak boleh pakai dah tu. Harap2 aku diberi kekuatan untuk study ^_^

Pegawai Kawalan Trafik Udara Gred A41

Jom sama2 mentelaah buat sesape yg akan pergi exam tersebut. Doakan aku dapat menjawab soalan dengan jayanya ye ^_^

p/s : jangan lupa klik http://ibulutfi.blogspot.com/ untuk mendapat maklumat lanjut tentang produk shaklee ^_^

0149132617 call hanya untuk beli barang shaklee je ye bukan nak menggatal tau!

1 comment: