-->

Friday, 16 August 2013

A little post about Adam now 16month old!

video

Since dah lama sangat x posting kat blog ni, arini tangan ringan sikit nak memblog...

Bukan x nak update blog tp x tau nak cite ape.. nak cite pasal vitamin sume org dah bz cite.. nak cite pasal tupperware sume org dah bz cite...

Tapi aku nak cite pasal anak aku yang comey yang hamat...

Sejak mulut dia dah pandai membebel ni asik nak berckp je tapi ape pon x paham... ni aku nak kongsi berita gumbira kat kalian semua...

Muhammad Adam Lutfi dah pandai sebut nama sendiri =)

Betape gumbirenye ibu ngan abi ngan nenek... lepas tau dia dah pandai sebut nama terus kami bertiga suh sebut nama panggilan kami...

Nenek : cepat sebut nenek
Ibu : cepat sebut Ibu
Abi : cepat sebut abi....

Cepat adam cepat besar ye sayang ! =)


No comments:

Post a Comment